El que no et mata et fa més fort (Sèrie Millennium 4)

  • Lagercrantz David
  • Editorial: Columna CAT

Sinopsis

La Lisbeth Salander està inquieta. Ha participat en un atac hacker, sense cap raó aparent, i està assumint riscos que normalment evita. La revista Millennium ha canviat de propietaris. Els qui el critiquen, insisteixen que  en Mikael Blomkvist ja és història. 

Una nit, en Blomkvist rep la trucada del professor Frans Balder, un eminent investigador especialitzat en Intel·ligència Artificial, qui afirma tenir en la seva poder informació vital per al servei d’intel·ligència nord-americà. El seu as a la màniga és una jove rebel, una bestiola rara que s’assembla molt a algú a qui en Blomkvist coneix massa bé. 

En Mikael sent que aquesta pot ser l’exclusiva que ell i Millennium tant necessiten, però la Lisbeth Salander, com sempre, té els seus propis plans. 

A El que no et mata et fa més fort, la singular parella aclamada per més de 80 milions de lectors amb Els homes que no estimaven les dones, La noia que somniava un llumí i un bidó de gasolina i La reina al palau dels corrents d’aire continua la seva història. Ha arribat el moment que els seus camins es creuin novament. Torna la Lisbeth Salander. Millennium continua.

Ficha del libro

Título:
El que no et mata et fa més fort (Sèrie Millennium 4)
Autor:
Lagercrantz David
Editorial:
Columna CAT
ISBN:
9788466419864
Año de publicación:
2015

Otros libros del mismo autor

 

El que no et mata et fa més fort (Sèrie Millennium 4)

  • Lagercrantz David
  • Editorial: Columna CAT

Libros recomendados