L#últim minut (Amanda Black 3)

  • Gómez-Jurado, Juan
  • Editorial: B de Blok (Ediciones B)

Sinopsis

Arriba el tercer llibre de la col·lecció «Amanda Black», la nova sèrie per a nens de Juan Gómez-Jurado i Bárbara Montes. Aventures repletes de misteri, acció trepidant i amb un ritme frenètic.

Des que va heretar els seus poders, l’Amanda no ha pogut descansar ni un minut: els entrenaments, els deures, les missions… Però tot això està a punt de canviar, ja que per primer cop ha decidit agafar-se el dia lliure per poder anar al ball de l’institut. Es comprarà un vestit que faci goig, demanarà al Jason que l’hi acompanyi i tot plegat serà perfecte. El somni de qualsevol adolescent!

Ara bé, les coses no surten mai com voldríem. El matí del dia del ball, la tieta Paula encomana a l’Amanda una missió: evitar que una important tauleta sumèria que fa anys que va desaparèixer caigui a les mans de la persona equivocada. I l’Amanda, com a hereva del cult a la deessa Maat, no ho pot pas permetre.

Podrà robar la tauleta abans que es perdi per sempre, l’Amanda? I, encara que se’n surti, arribarà a temps al ball més important de la seva adolescència?

Si tens ganes de viure una gran aventura, fes-ho amb l#Amanda Black.

«L#ADICCIÓ LECTORA ESTÀ ASSEGURADA.» Adrián Cordellat, El País

Ficha del libro

Título:
L#últim minut (Amanda Black 3)
Autor:
Gómez-Jurado, Juan
Editorial:
B de Blok (Ediciones B)
ISBN:
9788418688102
Año de publicación:
2021

Otros libros del mismo autor

 

L#últim minut (Amanda Black 3)

  • Gómez-Jurado, Juan
  • Editorial: B de Blok (Ediciones B)

Libros recomendados