Roma soc jo

  • Posteguillo, Santiago
  • Editorial: ROSA DELS VENTS

Sinopsis

DESPRÉS DE JULI CÈSAR, EL MÓN MAI VA TORNAR A SER EL MATEIX.

Si mai hi va haver un home nascut per canviar el curs de la Història, aquest va ser Juli Cèsar. La seva llegenda, al cap de vint segles, continua més viva que mai.

Roma, any 77 aC. El cruel senador Dolabel·la serà jutjat per corrupció, però ha contractat els millors advocats, ha comprat el jurat i, a més, és conegut per fer servir la violència contra tots aquells que s’enfronten a ell. Ningú s’atreveix a ser el fiscal, fins que tot d’una, contra tot pronòstic, un jove patrici de tan sols vint-i-tres anys accepta portar l’acusació, defensar el poble de Roma i desafiar el poder de les elits. El nom del desconegut advocat és Gai Juli Cèsar.

Combinant amb mestratge un exhaustiu rigor històric i una capacitat narrativa extraordinària, Santiago Posteguillo aconsegueix submergir el lector en el fragor de les batalles, fer-lo caminar pels carrers més perillosos mentre els sicaris dels senadors aguaiten des de qualsevol cantonada, viure la gran història d’amor de Juli Cèsar amb Cornèlia, la seva primera esposa, i comprendre, en definitiva, com van ser els orígens de l’home després del mite.

Hi ha personatges que canvien la història del món, però també hi ha moments que canvien la vida d’aquests personatges. «Roma soc jo» és el relat dels extraordinaris successos que van marcar el destí de Cèsar.

Ficha del libro

Título:
Roma soc jo
Autor:
Posteguillo, Santiago
Editorial:
ROSA DELS VENTS
ISBN:
9788418062001
Año de publicación:
2022

Otros libros del mismo autor

 

Roma soc jo

  • Posteguillo, Santiago
  • Editorial: ROSA DELS VENTS
Roma soc jo

Libros recomendados