Set cases a França

  • Editorial: ALFAGUARA

Sinopsis

De Obaba a Yangambi.El sorprenent viatge de Bernardo Atxaga és tota una aventura.

A Yangambi, vora el riu Congo, l’exèrcit de Leopold II de Bèlgica imposa l’ordre sota l’autoritat d’en Lalande Biran, un poeta amb desitjos d’amassar una fortuna i tornar a les tertúlies dels cafès de París.

Al seu voltant evolucionen personatges esplèndids i desbaratats que converteixen la selva en un delirant circ de l’ambició i l’absurd humà: l’exlegionari Cocó, faldiller i brutal, amb el cap dividit sempre en dos; el gegant Donatien, servil i pèrfid; els mandrils, una verge, un lleó i una enlluernadora nadiua. Però les coses comencen a canviar amb l’arribada d’un noi oficial: en Chrysostome Liège, un tirador infal·lible que amaga una enigmàtica personalitat.

Set cases a França és una novel·la que fuig de la crònica melangiosa o de la denuncia vehement; busca, en canvi, a través del humor i l’aventura, la metàfora que parla del costat sinistre del nostre món.

«La seva enorme varietat i la barreja única de possibilitats genèriques l’aparten de quasi tot dins de la narrativa. Les seves pàgines recreen un món nou i fresc amb una originalitat poc comuna a la literatura espanyola contemporània.»The New York Times

Ficha del libro

Título:
Set cases a França
Autor:
Atxaga, Bernardo
Editorial:
ALFAGUARA
ISBN:
9788420422992
Año de publicación:
2009

Otros libros del mismo autor

 

Set cases a França

  • Editorial: ALFAGUARA
Set cases a França

Libros recomendados